JABUKA TELEVIZIJA

Get Adobe Flash player

EMISIJE

Moja županija
Emisija je namijenjena širokom broju gledatelja koji se u to vrijeme okupljaju oko svojih TV prijemnika poslije obavljenih dnevnih obaveza, sa željom da se odmore ali i informiraju o događanjima u Zagrebačkoj županiju u proširenijoj formi i na drugi način od onog kako se to radi u redovnim informativnim emisijama. U njoj se teme biraju prema aktualnom trenutku i pretpostavci da će forma razgovora u trajanju od dvadesetak minuta zadovoljiti znatiželju gledatelja i dati dovoljno proširenu informaciju o nekoj pojavi ili događaju. U svakoj emisiji obrade se najčešće dvije teme s jednim do dva sugovornika. Teme nisu međusobno povezane već ih određuje aktualnost i interes gledatelja. Profil gostiju je vrlo različit, a kriterij je samo i isključivo aktualnost i nastojanje da se gledatelje pobliže upozna s važnim, ali nedovoljno prisutnim u medijima, realnostima iz svakodnevnog života. U emisiji se prikazuju i prilozi snimljeni na terenu proteklog tjedna koji služe u svrhu upoznavanja gledatelja sa županijom te najavljuju događanja u županiji za sljedeći tjedan.

Hrana i vino
Kulinarski show koji u kratkoj televizijskoj formi u trajanju od 30 minuta svakim danom donosi recepte za pripremu jela. Svaki dnevni meni obuhvaća pripremu predjela, glavnog jela i deserta uz preporuku vina.

Nitko nema dva života
Emisija zabavnog karaktera "Nitko nema 2 života", od ponedjeljka do četvrtka u terminu od 20.00 - 21.15 pokušat će Vas opustiti i zabaviti glazbenim sadržajima u živo i dosjetkama i pošalicama voditelja i naravno uključenjem gledatelja u eter. Emisiju vodi mlada i šarmatna voditeljica i njen kolega, stand up komičar Jadranko Glavačević koji će Vas ležernim i opuštenim pristupom, vjerujemo zadržati uz male ekrane. Uz puno dobre glazbe povremeno će u emisju doći i poneki gost koj ima nešto zanimljivo ili duhovito reći o sebi. Budite redovno s nama jer Nitko nema 2 života!!

Neispričana priča
Emisija koja svaki tjedan objavljuje priču o jednom gradu/županiji u punom njegovom sjaju da se čim bolje prezentira izletnicima i turistima. Prikazuje proizvodnju proizvoda i sadržaje samog gospodarstva, te pripremu tradicionalnog ručka. Kulturno umjetnička baština Hrvatske je dragocjena ostavština prošlosti tako i mi u svakoj emisiji predstavljamo jedno kulturno umjetničko društvo tog kraja. „KUD“ će se predstaviti s nekoliko pjesama i plesova njihovog kraja te prezentirati svoju narodnu nošnju i specifičnosti vezane uz nju. Nemojmo zaboraviti muziku i muzičke instrumente koji su nezaobilazni u turističkom smislu. Vina i vinogradari su nezaobilazan dio priče, mame osmjehe na lica mnogima tako i mi u emisiji predstavljamo vina specifična za kraj. Nemojmo zaboraviti tradicionalna zanimanja koje je odnijelo vrijeme i jako se malo nalaze u našem društvu. Tu smo da istražimo tko se s njima bavi i u kojoj mjeri, da provjerimo kako je to nekad bio i gdje plasiraju svoje proizvode.

Pjesmom te zovem
Zabavite se, zapjevajte i zaplešite uz Tihanu i Galinu, petkom navečer na TV Jabuci, u novom zabavno-glazbenom showu PJESMOM TE ZOVEM...
Jer PJESMA JE ŽIVOT, A ŽIVOT JE PJESMA

Groznica subotnje večeri
Groznica subotnje večeri je emisija zabavnog karaktera koja se emitira svake subote.
Emisija se sastoji od tri dijela:
1.Snimljeni muzički blokovi u sali na hipodromu u Oroslavju. Radi se o domaćoj muzici za "široke mase". Pjesme su uglavnom zagorske, podravske, slavonske i dalmatinske, s time da često puta ide pop repertoar poznatih hrvatskih zabavnjaka.
2.Sastoji se od snimljenih Humorističkih (comedy) skečeva. U većini su skečevi napravljeni tako da likovi i karakteri koji se u njima pojavljuju idu u nastavcima.
3.Sastoji se od direktnog uključivanja voditelja u program iz studija Jabuke TV. Uglavnom je riječ o spontanom i duhovitom međusobnom razgovoru i komunikaciji s gledateljima koji se javljaju telefonskim putem u eter.
Sva ta tri dijela emisije se u svakom satu međusobno isprepliću ne bi li dobili na dinamičnosti i gledanosti emisije i zadržali pažnju šireg gledateljstva od 20-23 sata.

Fio show
Nakon niza godina kontinuiranog rada i života kao vječiti zabavljač Ivan Fiolić FIO pokrenuo je glazbeno humorističnu emisiju "Fio Show". Radi se o zabavno-kontaktnoj emisiji u kojoj Fio ugošćuje mnoge poznate i nepoznate glazbene sastave, zvijezde hrvatske estrade, humoriste, imitatore i gledatelje željne 5 minuta slave, kao i niz drugih interesantnih i jedinstvenih gostiju iz raznih domena života. Osim Ivana Fiolića Fie emsijiu vode i atraktivna voditeljica kao i nasljednik zabavljačke loze Fiolića - sin Martin.


Copyright © Jabuka televizija d.o.o. All Rights Reserved.